Samsung galaxy s6 cũ fullbox, giá rẻ

     

Echipate cu tehnologii inovatoare, Galaxy S6 și S6 edge sunt cele mai avansate smartphone-uri de pe piață


*

București, 1 martie 2015 – phitienkiem.com Electronics a lansat astăzi noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Acestea inaugurează o nouă linie de kiến thiết, fiind realizate din materiale premium și integrează cele mai avansate tehnologii phitienkiem.com pentru a le oferi utilizatorilor experiențe thiết bị di động superioare.

Bạn đang xem: Samsung galaxy s6 cũ fullbox, giá rẻ

„Cu noile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, phitienkiem.com le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare și setează noi standarde în industrie,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & di động Communications Division în cadrul phitienkiem.com Electronics. „Îi ascultăm cu atenție pe utilizatori și învățăm din succesul și provocările care ne ies în cale, pentru ca întotdeaumãng cầu să venyên cu idei noi și să depășlặng limitele tehnologiei. Cu un thiết kế nou, o rețea puternică de parteneri și servicii impecabile, phitienkiem.com Galaxy S6 și Galaxy S6 edge le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe de utilizare.”

Imagini vibrante și o cameră fokhổng lồ mai rapidăCamerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt mai rapide și oferă imagini clare și vibrante. Obiectivele F1.9 și senzorii de înaltă rezoluție atât de pe camera frontală (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP) oferă o calitate superioară a imaginii, chiar și în medii întunecate. În plus, funcțiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și IR Detect White Balance oferă soluții avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfectă. Noua funcție „Quiông xã Launch” le permite utilizatorilor să acceseze rapid camera foto lớn, în doar 0,7 secunde*, printr-o simplă apăsare dublă a butonului trang chủ. Aceste funcții avansate ale camerei foto lớn le permit uilizatorilor să surprindă cele mai importante momente din viață fără a face compromis la calitatea imaginii.

Încărcare rapidă, fără cabluriGalaxy S6 și S6 edge stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless, datorită tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. În plus, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.*

Tehnologie de vârf și performanță uimitoareSubțiri și ușoare, smartphone-urile Galaxy S6 (6,8 mm și 138 g) și Galaxy S6 edge (7 mm și 132 g) sunt echipate cu cele mai performante procesoare de ultimă generație, dezvoltate de phitienkiem.com. Primul procesor mobil din lume cu tehnologie de 14 nm pe platforma de 64 de biți, noua memorie LPDDR4 și memoria flash UFS 2.0 oferă performanță uimitoare, viteză îmbunătățită și un consum redus de energie. În plus, primul codec hardware based 1440P.. / VP9 permite streaming-ul video la rezoluții superioare cu un consum redus de energie. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci oferă cea mai mare densitate de pixeli, de 577 ppi. Utilizatorii se pot bucura de conținut digital oriunde și oricând, chiar și în lumimãng cầu soarelui, datorită vizibilității îmbunătățite a ecranului (600 cd/mm).

Serviciu de plăți di động sigur și ușor de folosit phitienkiem.com Pay, noul serviciu de plăți Mobile, este ușor de utilizat și va fi disponibil în mai multe locuri decât orice alte aplicații competitoare de acest fel. phitienkiem.com Pay va fi lansat pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 edge în a doua jumătate a anului, în SUA. Fiind protejat prin serviciul phitienkiem.com KNOX, funcția de scanare a amprentei și tehnologii token avansate, phitienkiem.com Pay funcționează atât prin tehnologiile NFC (Near Field Communication), cât și prin MST (Magnetic Secure Transmission).

Xem thêm: Jual Nami One Piece Di Jakarta Timur, Jual Figur One Piece Nami Terbaru

Securitate îmbunătățităGalaxy S6 și S6 edge sunt construite pe platforma securizată îmbunătățită phitienkiem.com KNOX, oferind funcții avansate pentru protecție în timp real în fața unor posibile atacuri. Ambele dispozitive sunt potrivite pentru a fi folosite de către companii datorită îmbunătățirilor aduse platformelor MDM și KNOX pentru simplificarea și îmbunătățirea managementului dispozitivelor điện thoại. În plus, funcția Find My thiết bị di động blochează dispozitivele pierdute și protejează informațiile personale cu ajutorul mai multor servicii, printre care noul „Reactivation lock”, ce poate fi controlat de la distanță. Cu un senzor de amprentă digitală îmbunătățit, autentificarea se face rapid, iar datele criptate sunt salvate în spațiul de stocare protejat al dispozitivului.

Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile la nivel global începând mijlocul lunii aprilie năm ngoái, în versiuni de 32, 64 și 128 GB și în culorile White Pearl, Blaông xã Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Pentru mai multe detalii și imagini, vă rugăm vizitați www.phitienkiem.commobilepress.com.

* Viteză medie rezultată din testări interne, realizate de phitienkiem.com. Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv sau de situații.


Chuyên mục: Tin Tức